Novi Sad
28.03.2013.
06:51 > 11:36
U trećem meču polufinala plej ofa, odbojkaši Vojvodine danas na svom terenu dočekuju ekipu Crvene zvezde.
  • Ilija

    28.03.2013 11:14
    Volem Vošu
    Na početku svake takmičarske sezone uvek ista priča! Najmladja,najperspektivnija!Slažem se da je tako.A, da li se rukovodstvo kluba, a i trenerska struka ponekad zapitaju da nije problem u igračima već u struci i rukovodstvu kluba?
  • Anonimus

    28.03.2013 09:42
    najperspektivnija ekipa domaće odbojke
    Pitam se, kao navijač, da li je trener Salatić svestan šta je rekao???Pa sam direktor Marić je rekao da Voša nikad u poslednjih trideset godina nije bila lošije rangirana...na osnovu kojih argumenata trener zaključuje, kad mesto na tabeli Super lige GOVORI SVE..."autsajder" iz "male" sredine je DRUGI u Super ligi, a debitant je...znači iza toga stoje rad,red i disciplina...rezultat govori SVE dragi moj treneru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna